avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Vreau sa trimit inapoi un colet oprit in vama
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Vreau sa trimit inapoi un colet oprit in vama

Am comandat un pachet cu N-Acetyl Selank,formula acestuia neaparand ca legala sau ilegala nicaieri unde am cautat,insa vamesii mi-au zis ca am nevoie de prescriptie pentru asa ceva.
Cum pot trimite coletul inapoi?
Trebuie sa platesc vreo amenda pentru aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Achizitie suplimente nutritive (retinute in vama) atreidex atreidex Am o intrebare referitoare la achizitia de suplimente nutritive online. In ultimii ani am comandat online diverse suplimente nutritive din SUA. Pana acum ... (vezi toată discuția)
Sunt hartuita de o firma de recuperari creante Loredana80 Loredana80 In urma cu 3 ani am facut o comanda online la Eu***or, pentru primul pachet de curs Germana Incepatori deoarece primul pachet era la promotie si doream sa vad ... (vezi toată discuția)
Inselatorie pe internet elena_crys elena_crys Buna Ziua! De curand mi-am cumparat de pe internet un telefon NOU,dar dupa ce l-am scos din cutie,pe langa faptul ca nu era sigilat,in momentul in care ... (vezi toată discuția)