avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... ce spune legea despre detinerea acid azotic?
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

ce spune legea despre detinerea acid azotic?

daca se poate sa-mi oferiti niste linkuri cu ceea ce prevede legea despre detinerea de acizi azotic,clorhidric...VA MULTUMESC MULT!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:43, 28 Februarie 2022
Fisele tehnice de securitate contin prevederi legate de substantele periculoase.
Gasiti aici: [ link extern ]
as fi interesat mai mult despre ce prevede legea la detinere,daca este permisa,ce cantitate e permisa unei persoane fizice
Trebuie sa studiati legislatia pentru produse periculoase.
[ link extern ]
nimic concludent in linkul dvstra ptr mine ca persoana fizica.sunt interesat eu ca si persoana fizica daca legea imi permite sa detin acid azotic,clorhidric si sulfuric,ptr ca pana acum nu am gasit nimic concret care sa spuna ca e interzis sau nu e interzis pana la o anumita cantitate
Ciititi cu atentie legislatia si veti vedea care sunt conditiile de detinere substante periculoase. Dvs. ca persoana fizica doriti sa utilizati aceste substante in scop personal ?! Puteti detine sticlute etichetate si avertizaate cu pericolele posibile, care se vand in magazine de profil, de pana la 100 ml.
Politia romana compartimentul care se ocupa cu substantele periculoase face precizari:
[ link extern ]
Din precizari reiese destul de clar in ce conditii pot fi detinute substante periculoase.

Alte discuții în legătură

Buna seara ,domnule popa gheorghe an calitate dumneavoastra de ... marian39 marian39 Buna seara ,Domnule POPA GHEORGHE an calitate dumneavoastra de cunoscator al legislatie an vigoare de produse si substante interzise va rog frumos sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua unde pot gasi lista cu substantele toxice interzise ... panseluta1234 panseluta1234 Buna Ziua unde pot gasi lista cu SUBSTANTELE TOXICE interzise (nu lista cu substantele chimice periculoase)? si aicea fac referire la Art. 359 Noul Cod Penal ... (vezi toată discuția)
Acid clorhidric = ilegal de detinut fara autorizatie? dotch dotch Buna ziua, am gasit pe internet un magazin din care se pot cumpara substante ca acid clorhidric (30%) sau hidroxid de sodiu (soda caustica) ca materiale ... (vezi toată discuția)