avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... CRITERII OBTINERE LOCUINTA ANL
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

CRITERII OBTINERE LOCUINTA ANL

IN CEEA CE PRIVESTE OBTINEREA UNEI LOCUINTE ANL TI SE CERE SA NU AI O LOCUINTA IN PROPRIETATE. SOTUL MEU DETINE, IN URMA MORTII TATALUI, PRIN MOSTENIRE,(ALATURI DE DOI FRATI SI MAMA) 1/8 COTA DIN APARTAMENT. DOSARUL MEU A FOST RESPINS DIN ACEST MOTIV, CONSIDERANDU-SE CA DETINEM LOCUINTA IN PROPRIETATE.
ESTE CORECTA DECIZIA?MIE MI SE PARE O ABERATIE. CE POT FACE?

Alte discuții în legătură

Locuinta in proprietate ContSters106011 ContSters106011 ce inseamna mai exact locuinta in proprietate?mostenirea de 1/8 dintr-un apartament este considerata locuinta in proprietate? (vezi toată discuția)
Pot obtine o locuinta de la stat? serena82 serena82 As vrea sa stiu daca pot indeplini conditiile pt obtinerea unei locuinte de la stat (ANL, sociala sau convenabila) in conditiile in care sotul meu, in urma ... (vezi toată discuția)
Locuinte anl opheliacj opheliacj Buna ziua, as dori sa stiu daca. in cazul unei studente, pentru a beneficia de locuinta ANL, una din conditii este ca parintii ei sa nu aiba locuinta ... (vezi toată discuția)