avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... copie certificat constatator al nascutului viu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

copie certificat constatator al nascutului viu

am inaintat o cerere catre primaria cluj oficiul de stare civila, in vederea obtineri unei copii a certificatului constatator al nascutului viu( cel care sta la baza obtineri certificatului de nastere) iar acestia au refuzat sa imi dea o copie dupa acest act invocand o lege 119/1996 art 69.
as dori sa stiu daca exista vrio lege prin care se obliga sa imi elibereze acest act pe care in practica mi-lau furat prin inselaciune, adica fara sa ii aduca la cunostinta tatalui meu pt ce semneaza si ca nu o sa mai primeasca vrio data un exemplar.

Alte discuții în legătură

Care sunt termenele, conform modificărilor aduse de legea 105/2022 ... Ileana Cos Ileana Cos Care sunt termenele, conform modificărilor aduse de Legea 105/2022 actului normativ ce reglementează eliberarea actelor de stare civilă, pentru certificatul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. cum pot intra în posesia unui certificat medical ... reticent reticent Bună ziua. Cum pot intra în posesia unui certificat medical constatator, de născut viu? Mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de nastere handsu handsu In ce conditii se poate solicita de la Starea civila o copie de pe Certificatul de nastere necesara la preschimbarea Cartii de identitate expirate ? Cum se ... (vezi toată discuția)