avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cumparare Masina nou Germania pt firma prestari ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cumparare Masina nou Germania pt firma prestari servicii (marketing) inregistrara in scopuri de TVA Romania

Buna ziua,

Doresc in curand sa infintez o firma pentru o activitare de prestari servicii marketing in Romania. Firma va fi inregistrata in regimul TVa.

Ma confrunt cu mai multe opinii legate de achizitia unei masini noi din UE, legat de TVa.

Valoarea masini este de 50.000 euro , fara TVA

In momentul in care o voi inregistra pe firma din Romania, voi fi nevoit sa achit TVA catre statul Roman? Sau doar va fi o inregistrare in contabilitate?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Regim special masini second hand-declaratii, inregistrari miha1978 miha1978 Buna ziua! Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare legata de urmatoarea situatie: Reprezint o firma din Romania neplatitoare de ... (vezi toată discuția)
Tva special pentru import de servicii pe cale electronica din zona non-ue itrack itrack Buna ziua, Am o problema putin mai delicata in ceea ce priveste TVA-ul (eu fiind neplatitor de TVA). Doresc sa import servicii pe cale electronica dintr-o ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii trebuie depuse in cazul unei achizitii intracomunitare de servicii pentru un ong mariastatescu mariastatescu Buna ziua! Am un ong care urmeaza sa faca achizii de servicii de cercetare de marketing de la o firma din Cipru (8750 euro). Ce declaratii trebuie sa depun? ... (vezi toată discuția)