avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... CONCEDIU FARA PLATA FUNCTIONAR PUBLIC (REFERENT)
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

CONCEDIU FARA PLATA FUNCTIONAR PUBLIC (REFERENT)

Revin cu o intrebare la care tot incerc sa aflu raspunsul de cateva saptamani si se pare ca nimeni nu imi poate explica concret.

Având în vedere faptul că sunt referent intr-o primarie si totodata sunt si masterand in anul 1 la FRECVENȚA LA ZI. In ce condiții pot beneficia de concediu fara plata, personal as cam avea nevoie de o saptamana pe luna.

Fac referire la HG 250/1992 care la art25. specifică că :
(1) Salariaţii din administraţia publică, din regiile autonome cu specific deosebit şi din unităţile bugetare au dreptul la concedii fără plată, a căror durată însumată nu poate depăşi 90 de zile lucrătoare anual, pentru rezolvarea următoarelor situaţii personale:

a) susţinerea examenului de bacalaureat, a examenului de admitere în instituţiile de învăţământ, curs seral sau fără frecvenţă, a examenelor de an universitar, cât şi a examenului de diplomă, pentru salariaţii care urmează o formă de învăţământ superior, curs seral sau fără frecvenţă;

Conform alin.a) doar cei care fac un master la fara frecventa pot beneficia de concediu fara plata. Eu fiind la FRECVENTA ZI nu pot beneficia? Mi se pare o absurditate pentru ca totusi la master se fac foarte putine ore pe saptamana, iar la frecventa redusa se fac doar in weekend. Ma poate lamuri cineva mai bine ?

Alte discuții în legătură

Concediu de studii mikinikimiki mikinikimiki cum pot beneficia de concediu de studii fiind angajat la IGSU pentru finalizarea cursurilor de master? Va multumesc.:( (vezi toată discuția)
Concediu studii facultate cu frecventa skroll skroll Buna ziua. Sunt referent in cadrul unei primarii si urmeaza ca in acest an sa incep primul an de master in Administratie Publica. Pot beneficia de OG ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna... IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: in vara, respectiv in iulie, pe la jumatate, voi sustine examenul de disertatie, si vreau sa stiu daca am ... (vezi toată discuția)