avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Garantarea depozitelor in euro
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Garantarea depozitelor in euro

Bunaziua,
Va rog sa-mi clarificati sensul frazei:" depozitele se garanteaza in termen de maxim 12 luni de la data infiintarii depozitului" Daca depozitul e mai vechi de 1 an, nu mai e garantat?
Garantarea depozitelor de la bancile la care fondul de garantare este al tarii de origine va fi in euro si nu in lei? De exemplu in ce moneda se va da compensarea depozitelor de la INGbank, la care fondul de garantare este in Olanda?
Modificarea relativa la compensarea depozitelor constituite in euro, de catre fondul de garantare Romanesc, este valabila pentru toate bancile girate de FGR?
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Depozit bancar - care e limita de garantare? daneficient daneficient sant garantate de catre stat depozitele de economii cu dobanda negociata intre o persoana fizica si banca ,care e limita superioara de depozit, garantat? (vezi toată discuția)
Ing cont curent Srb Srb Daca ING are o problema conturile curente sunt garantate de ING Olanda? Sau doar daca sunt sub forma unui depozit pe 3 6 luni sau 1 an? (vezi toată discuția)
Banca falimentata(inchisa) romanik romanik \\\\"Cele mai mari patru banci din Grecia - - trebuie recapitalizate dupa ce au inregistrat pierderi extrem de mari din participarea la un program de stergere ... (vezi toată discuția)