avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Timp de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Timp de lucru

Buna ziua .

Vreau sa stiu daca este corect ceea ce vreau sa fac
Angajatii mei au in contractul de munca timp inegal/ture

ei lucreaza de obicei 12/24 12/48
intr-o luna exista posibilitatea de a avea un program ffff incarcat datorita anumitor activitati specifice societatii si as vrea sa ii pun pe o perioada de o saptamana sa aiba tura 12/24 atat...
se vor acumula ore suplimentare care ulterior vor fi platite sau se va da liber daca se va putea.
Vreau sa stiu daca este legal sa gandesc asa si sa aplic.
Cam asa ar arata pontajul
saptamana 1 - 12/24 12/48
saptamana 2 - 12/24 12 /48
saptamana 3 -12/24
saptamana 4 - 12/24 12/48

Multumesc

Alte discuții în legătură

Regulament intern program de lucru winer winer Am 2 probleme va rog cineva sa ma ajute:(( 1.firma are mai multe activitati de ex. restaurante,reparatii auto,pensiune. Trebiue sa intocmesc pentru ... (vezi toată discuția)
Cim cu 8 ore program inegal dar in pontaj e cu 11 ore TothAster TothAster Buna ziua, daca avem facute CIM cu 8 ore program inegal specificat, dar cei care au acest CIM, lucreaza in bar-restaurant de tip fast food si lucreaza cate ... (vezi toată discuția)
Programul de munca inegal? oanacatalina oanacatalina In cadrul unei unitati hoteliere, in care se lucreaza si noaptea, dar si in ture de 12 ore, trebuie prevazut un program de lucru inegal, atat in contractul ... (vezi toată discuția)