avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Angajat & student
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Angajat & student

Sunt angajata intr-o institutie de invatamant superior de stat ca personal didactic auxiliar, cu studii superioare, norma intreaga 8 h/zi, respectiv 40h/saptamana, program 8-16. Conform RI programul de functionare al institutiei ese de 8-21.
Incepand de anul acesta m-am hotarat sa mai urmez o facultate, forma de invatamant zi, de altfel singura pe domeniul interesat. Desi am reusit sa ma pliez in mare parte a programului pe grupe, mi-au mai ramas cateva cursuri/lucrari practice la care ar trebui sa ma prezint in acelasi timp cu programul de lucru.
Mi se cere sa gasesc o solutie legala/juridica (cred ca in scris o vor) pe care seful ierarhic superior sa o poata prezenta daca va fi intrebat, cum pot fi pontata la programul normal si in acelasi timp si prezenta la orele de curs? De mentionat ca imi desfasor activitatea in cadrul aceleiasi facultati, dar la programe de studiu diferite.
Am nevoie de un sfat, o consultanta, deoarece am termen limita de raspuns.
NB: In istoria institutiei peste 90% din personalul didactic auxiliar sunt cu studii superioare absolvite in timp ce erau si angajatele institutiei. Conventii amiabile verbale sunt sigura ca au existat, in fapt ceea ce mi se solicita mie, ar fi primordial in istoria institutiei, dupa parerea celor de la personal.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2017
geoni, utilizator

Alte discuții în legătură

Acordare spor doctorat didactic auxiliar ALYSSA_IONY ALYSSA_IONY Vă rog să vă exprimați un punct de vedere cu privire la acordarea sporului de doctorat personalului auxiliar didactic din instituții de învățământ ... (vezi toată discuția)
Promovarea in urma terminarii studiilor superioare Mirela Stinga Mirela Stinga Buna ziua. Sunt angajata a unei institutii de inavatamant din Bucuresti in functia de administrator financiar (cadru didactic auxiliar) cu studii medii treapta ... (vezi toată discuția)
Incadrare post biliotecar comunal herchea catalin herchea catalin sunt angajat bibliotecar la o primarie comunala din anul 2006 pe post cu studii medii.In anul 2008 am absolvit cursurile facultatii \"Universitatea Gheorghe ... (vezi toată discuția)