avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat oficiu
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat oficiu

Bună ziua ! Am un prieten care a vrut sa treacă în partea de nord a ciprului ( Cipru-Turcesc ) cu doi oameni de culoare . A fost arestat acolo , nu a avut dreptul sa sune pe nimeni timp de 24 de ore . Abia după a luat legătura cu soția lui pentru 3 minute și ia spus ca în maxim 2 ore o sa fie judecat . Ia fost dat un avocat din oficiu care ne-a cerut 750 de euro ca sa nu facă pușcărie 2 luni. Și ne-a promis ca in 10 zile o sa fie deportat în partea de sud a Ciprului ( Cipru-Grecesc) . Întrebarea mea este . Poate sa ceara bani un avocat din oficiu ?

Alte discuții în legătură

Cum aș putea să scap din necazul ăsta? sunt nevinovat Avocat1234 Avocat1234 Buna seara am si io intrebare va rog sa ma ajutati.intro seara am fost sami iau prietena de acasa sa vina la mn sa dormim inpreuna pt ca de fimineata sa plecam ... (vezi toată discuția)
Furt calificat acesia acesia buna ziua..am j eu un prieten care cazieru lui este curat nu mai are antecedente,a furat de la un peco 210 litri d motorina,la prins marfa sa recuperat patronu ... (vezi toată discuția)
Prietena mea are nevoie de voi ajutati-o va rog madalina budeanu madalina budeanu ma numesc budeanu madalina si am o prietena care a dat de o belea mare sotul iei a prins o cursa in grecia cu tirul si el a plecat fara sa stie ce transporta ... (vezi toată discuția)