avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am dreptul la insotitor dac sunt diagnosticat cu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am dreptul la insotitor dac sunt diagnosticat cu SCLEROZA LATERAL AMIOTROFICA

Buna ziua! Pe scurt:
In iunie am depus actele medicale pentru handicap,cu diagnosticul de pareza picior drept si boala neronului motor peste o luna am primit decizia de handicap grav fara insotitor...
Boala neuromutor s.a agravat si in urma altor investigatii mi s.a pus diagnosticul de SCLEROZA LATERAL AMIOTROFICA,boala care nu se videca ci din contra .in 3 luni nu mai ma pot deplasa si ma folosesc f.greu de maini..
Am depus o revizuire a dosarului cerand insotitor..acum o luna iar astazi am primit decizia...
O decizie destul de ciudata...nu mi sa dat insotitor ci din contra am fost decaxut cu o treapta,adica gradul de accentuat,cu toate ca boala avanseaza..sotia lucreaza..pe altcineva nu mai avem...si singur acasa nu ma descurc..
Ce ar trebui sa fac in continuare...la ce foruri ar trbui sa mergem..

Alte discuții în legătură

Ce pasi trebuie sa fac pentru revizuirea certificatului de handicap Arhip Marian Arhip Marian Numele meu este ARHIP MARIAN,am 63 ani si sunt din Techirghiol.Acum un an mi s.a declansat o boala,genetica Scleroza lateral amiotrofica, in iunie 2017, ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie sa fac pentru revizuirea certificatului de handicap Arhip Marian Arhip Marian Numele meu este ARHIP MARIAN,am 63 ani si sunt din Techirghiol.Acum un an mi s.a declansat o boala,genetica Scleroza Lateral Amiotrofica(SLA), si care la ... (vezi toată discuția)
Despre un fost caz de handicap grav Irenrus Irenrus Buna ziua. Soacra mea în 2004 a avut un accident vascular ă facut o semi pareza din care după 2 ani și-a revenit dar în 2007 a avut un nou accident ... (vezi toată discuția)