avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributie la fondul de accidente pentru ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributie la fondul de accidente pentru administrator societate

Buna ziua,
Am rugamintea sa ma ajutati legat de faptul daca pentru administrator societate comerciala trebuie achitata contributia pentru fondul de accidente.
Uitandu-ma in codul fiscal, nu am gasit la nicio exceptie ca nu se achita aceasta contributie.
Multumesc.
Beatrice
Ultima modificare: Vineri, 3 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contractul de munca vs conventia civila (impozitare/contributii: cas, somaj, sanatate, impozit) a21alex a21alex Buna ziua, sunt interesat sa stiu in cazul fiecarui raport de munca(contract de munca sau conventie civila), platitorul(angajatorul) ce si cat plateste la: ... (vezi toată discuția)
Contributii indemnizatii administratori Mircea1990 Mircea1990 Buna ziua! V-as fi foarte recunoscator daca mi-ati raspunde la cateva intrebari legate de Administratori: 1. Care sunt contributiile [b]obligatorii[/b] care ... (vezi toată discuția)
Societati de asigurare mutuala mihnea popovici mihnea popovici Buna ziua, Revin cu marea rugaminte de a ma ajuta. Despre societatile de asigurare mutuala am gasit in codul comercial (art. 257-263) si cateva vorbe prin ... (vezi toată discuția)