Am urmatoarea situatie.
Mama, impreuna cu amantul acesteia mi-au indoctrinat copilul timp de 2 ani continuu. Aceasta a inceput acum sa refuze sa vina spunand ca "nu ma simt bine" (asa a fost invatata). Mentionez ca mama are o condamnare penala, si m-a lovit de fata cu copilul (exista un caz penal trimis in judecata). De asemenea exista un caz penal in curs de desfasurare unde aceasta este acuzata de furt si delapidare (initiat de mine). Este un razboi total din care nu cred ca va castiga nimeni si va sfarsi cu inchisoarea pentru cel putin unul dintre parinti.
Cum pot proceda, in cazul acesta? Femeia aceasta nu merita sa-i fie mama copilului meu, este violenta si un real pericol.
Mentionez ca femeia a incalcat toate ordonantele impuse, a trecut peste plangerile penale deschise impotriva ei (nu cred ca se rezolva aceste plangeri penale pentru ca nu s-au respectat.... nu cred ca este trasa la raspundere, din cate mi-au spus toti avocatii... nu se trimit in judecata astfel de fapte) De asemena toate lucrurile pe care le-am detinut in casa au fost vandute sau instrainate.
Copilul meu traieste cu mama si amantul de frica si este indoctrinata in fiecare zi de acestia. CONTINUU. A ajuns sa creada tot ce le toarna acestia. Din pacate are doar 6 ani.
Ce pot face?? Protectia copilului spune ca nu se baga ca-si pierd serviciul, la fel si politia locala.
3 ani de chin si peste 10 ordonante presedentiale CASTIGATE de subsemnatul - care nu s-au respectat si pentru care am facut plangeri penale.
Buna seara,
Cu ajutorul unui executor judecatoresc ati incercat?
Martonze
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Plângeri penale poate face oricine, la fel reclamaţii la autorităţi, acelea trebuiesc şi dovedite, plângerea şi reclamaia în sine nu sunt dovezi că aveţi dreptate.
Demersurile acestea creeză tensiuni pe care copilul mic le resimte şi, fără nici un aport din partea familiei mamei, copilul se înstrăinează de dvs.
Numai evitarea conflictului dintre dvs. şi mama poate aduce pace şi în sufleţelul fetiţei dvs.
Războaiele au întotdeauna victime.
Plangeri penale in continuare. mergeti la procuror si pistonati sa se grabeasca.
Cereti ajutorul Protectiei Copilului sa monitorizeze vizitele si sa ceara in instanta consiliere pentru minor.
Executati silit, cereti penalizari. Intre timp se continua cu cercetarea pentru plangerile penale.
proastasatului
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Si nu doar cele spuse de When. O adevarata lupta trebuie sa cuprinda si o vesta de auto-detonare.
In paralel cu vesta, inregistrati, filmati, mergeti cu niste martori de servici, dati minim 10 mailuri si 10 sms-uri pe zi, seara stati prin boschetii de langa bloc si succesul va fi asigurat.
Dragostea cu pumnul se castiga!
Tabără copil
Martonze
Bună ziua,
Sunt în situaţia de a însoţi copilul într-o tabără de 4 - 5 zile, organizată de şcoală, unde pot participa şi părinţii ca ... (vezi toată discuția)