avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am nevoie de îndrumarea unui avocat: o firmă de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am nevoie de îndrumarea unui avocat: o firmă de recuperare creanțe îmi cere să plătesc un credit pe care nu l-am făcut

am primit acasa o instintare de la o firma de colectare ca trebuie sa platesc 150 milioane lei vechi pentru un contract de finantare catre altex eu nu am avut niciodata asa ceva cu altex si nici cu tiriac bank . doar card de salariu am avut la ei am sinat pentru detali si am zis ca eu nu am facut nici un credit si din acel moment nu mi-a mai dat nici o informatie . am fost la politie sa fac plangere si mi-au spus ca trebuie sa cer contractul de la firma de colectare debite am cerut au zis ca mil trimite termenul maxim este o luna a trecut o luna si 2 saptamani la banca am fost si au spun ca nu am nici o daterie nu figurez cu nimic la ei si ca ar fi cumparat contractul firma de colectari din ce am inteles asa se procedeaza va rog sa ma ajutati cu apsi care trebuie sau urmez sau ceia ce trebuie sa fac pentru acest caz ca si asa este greu la mine daca mai imi ia si bani din ceia ce primesc ma pune in inposibilitatea de a plati rata de la banca pe care o am pentru casa cumparata la BCR si in imposibilitatea de a avea bani pentru a creste cei 2 copii va multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Sa va faceti griji deocamdata.Doar cand primiti somatie sau adresa de poprire de la un BEJ (executor judecatoresc) aveti nevoie de avocat. In baza unei instiintari nu va pot executa silit.
Va recomand sa solicitati detalii de la firma de recuperare. Din experienta, nu veti primi nicio informatie. Ii puteti notifica prin avocat si le puteti solicita date legate de credit: contractul, cine a semnat, suma incasata, cine a procesat creditul ( operatorul ), etc. Ulterior puteti depune o plangere penala pentru ca este posibil sa fiti victima unui furt de identitate. Nu va recomand sa asteptati pana va executa silit, pentru ca vor creste riscurile.
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
Company Advising, utilizator
In mesaj utilizatorul scrie ca a cerut informatii si copie dupa contract dar nu a primit nimic.
Notificati prin executor judecatoresc sa va comunice copie contract credit,notificati ca veti formula plangere penala ptr.hartuire.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cea mai ușoară cale de a scăpa de firmele de recuperare... nu da curs cererii lor, nu-i mai contacta și nu le mai răspunde la provocări. Este o cale sigură, legală și ușoară, care te va scăpa de infracțiunea de șantaj și înșelăciune a recuperatorilor. Vei primi arareori câte o adresă, de amenințare de regulă, din partea lor, dar nebăgându-i în seamă, recuperatorii vor căuta o altă țintă care să le cadă în plasă. În plasa infracționalității lor. Succes !
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2017
AntiStress, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita Costel86 Costel86 Buna ziua,ma intereseaza daca pot fi executat pt un credit facut in 2009?precizez ca creaanta a fost data de la o firma de recuperare la alta si o data pe an ... (vezi toată discuția)
Cum scap de masina? zoltoreanu_paul zoltoreanu_paul am credit de nevoi personale si nu vreau sa l mai platesc .(prefer sa mi puna poprire pe salariu ) insa am masina pe numele meu si nu vreau sa o execute ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat paunrodicagabriela paunrodicagabriela Cum se face o executare silita pt un credit neachitat ,nu trebuie sa aiba loc un proces sau firma de recuperare credite trimite dosarul executorului?Eu in ... (vezi toată discuția)