avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contribuție pensie din 2015?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contribuție pensie din 2015?

Am avut un II cu norma de venit. În 2016 l am închis și am trecut la Srl. În acea perioada nu m a obligat sa plătesc contribuția la pensie. Acum m au chemat la fisc și m au pus sa fac declarația, cum ca trebuie sa plătesc 2600 lei, pentru 2015.De ce? Dacă atunci nu era obligatoriu!

Alte discuții în legătură

Cas retroactiv 2014 si 2015 Giorgiana1986 Giorgiana1986 Buna seara, Am nevoie de ajutorul dvs, va rog frumos! Se da urmatoarea problema: PFA infiintat in 19.09.2014. - venit estimat 5018 lei - venit net ... (vezi toată discuția)
Plata cas pentru pfa cristian A. cristian A. Buna seara. Am un cabinet de intretinere corporala infiintat in anul 2015 , luna mai,dar nu am avut activitate in anul 2015. Am inceput activitatea in luna ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit lamuriri Cocodea Cocodea Buna ziua, PFA cu norma de venit, infiintat in ian 2015, concomitent cu calitate de salariat la un SRL pana in 10 noiembrie 2015, trebuie sa plateasca sau ... (vezi toată discuția)