avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... înregistrare audio discuții școală
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

înregistrare audio discuții școală

Pe scurt: întâmpinăm tot mai multe probleme privind tratamentul copiilor la școală, de câțiva profesori. S-au mai semnalat problemele acestea și în trecut, soluții nu s-au găsit, probabil pentru că directorul face parte tocmai din grupul de profesori amintit. N-aș vrea să-mi pun copilul în situații tâmpite, să înregistreze prostiile pe care le suportă aproape zilnic, dar intenționez să cer o întrevedere atât eu, cât și alți părinți cu dirigintele, eventual cu directorul. S-a mai întâmplat să fim luați în derâdere sau ironizați ori sensibilizați cu tot felul de promisiuni, care prevedeau viitorul sumbru al clasei, în cazul măsurilor reale luate pentru corectarea comportamentului cadrelor didactice în cadrul altor întrevederi, așa că aș dori să înregistrez audio următoarele discuții. Care este cea mai bună modalitate și instrument pentru a face asta, și în ce circumstanțe poate fi folosită înregistrarea? Nu sunt curios de soluțiile, în care avertizez profesorii de intenția mea, deoarece sunt în clar după atâția ani, cum se comportă în fața publicului larg. Nu doresc pe cât posibil să mânjesc nici faima unității de învățământ, pentru că nu e un comportament, care ar caracteriza la modul general dascălii de acolo.

Alte discuții în legătură

Încãlcarea drepturilor la liceu ghesha ghesha Bună ziua. Sunt elev în clasa a XII-a, și consider că profesoara (diriginta) nu a avut un comportament decent. Cer ajutorul dumneavoastră, mai ... (vezi toată discuția)
Inca un abuz in serviciu? neintelegeri cu o profesoara lucy0ne lucy0ne Am si eu o problema si intreb aici daca pot face ceva in legatura cu asta : Sunt elev clasa a X-a , o sa scriu evenimentele in ordine cronologica ... (vezi toată discuția)
Înregistrare cadru didactic cpaunoiu cpaunoiu Baiatul meu în vârstă de 11 ani fiind în clasa a 5 a a înregistrat doua profesoare în timp ce predau orele de curs. Nu am știut de aceasta iar băiatul ... (vezi toată discuția)