avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort Anglia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort Anglia

Buna ziua! Sunt casatorita in Londra am introdus actiunea de divort in Londra de 2 luni. A fost trimisa petitia cu divortul sotului si prin posta si prin mail nu vrea sa dea un raspuns daca este de acord cu divortul sau nu. Ce se intampla cu procesul daca nu primeste raspuns de la el? Eu am platit deschidera divortului. Nu stiu ce sa mai fac? Avocata mi- a zis ca trebuie alti bani ca sa ii trimita executor. Dar nu mai vreau sa dau bani. Ce se intampla cu prcesul ? Noi suntem despartiti nu stam impreuna de 4 luni . Va multumesc! Poate ma lamuriti si pe mine.

Alte discuții în legătură

Proxenetism !? adela paula adela paula Buna ziua sunt cu sotul meu de 7 ani de zile dintre care 4 ani casatoriti practicam Prostituția de inainte de a fi cu el .... ulterior acum după 7 ani sa ... (vezi toată discuția)
Divort fara copii minori, fara partaj Liliacul Liliacul Buna ziua, As dori unele lamuriri sau mici indrumari in legatura cu actiunea pe care as vrea, in sfarsit, sa o incep : divortul. Suntem casatoriti din ... (vezi toată discuția)
Doresc sa divortez si sotul nu este de acord- cum procedez? adriana1212 adriana1212 vreau sa dau divort dar sotul a zis ca nu va semna pt despartire. cum pot sa termin mai repede si cu costuri mai mici. nu avem copii dar inca stam impreuna in ... (vezi toată discuția)