avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Buna ziua, am și eu câteva întrebări, mi-a fost suspendat permisul pe 2 luni pentru neacordare de prioritate, și accident cu avarii ușoare, am făcut contestație pentru că în perioada respectivă aveam nevoie urgent de permis, m-am prezentat de câte ori am fost citat și în cele din urmă am pierdut.
Domnul avocat mi-a spus că trebuie să îmi ajungă acasă hotărârea, dar eu citind pe net, am înțeles că trebuie să mă prezint eu la serviciul rutier pentru a preda permisul, așa este corect?

După predarea permisului, am drept la examenul 13 din 15, pentru reducerea suspendării cu o lună? Ținând cont că atunci când sa întâmplat accidentul eram începător, Iar acum în prezent am mai mult de 1 an de când am permisul.

Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2017
Nicu Andrei, utilizator

Alte discuții în legătură

Întrebări permis suspendat - când trebuie să-l predau la poliție? Nicu Andrei Nicu Andrei Buna ziua, am și eu câteva întrebări, mi-a fost suspendat permisul pe 2 luni pentru neacordare de prioritate, și accident cu avarii ușoare, am făcut ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat neacordare prioritate Nicu Andrei Nicu Andrei Buna ziua, am și eu câteva întrebări, mi-a fost suspendat permisul pe 2 luni pentru neacordare de prioritate, și accident cu avarii ușoare, am făcut ... (vezi toată discuția)
Doua suspendari ale permisului de conducere xmihai xmihai Salutare tuturor, Ma rezint pe forum cu cea mai penibila situatie in domeniul legislatiei rutiere. Garantez ca sunt singurul care sunt in situatia aceasta. ... (vezi toată discuția)