avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare ipoteca contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare ipoteca contestatie la executare

buna ziua. In anul 2007-decembrie am contractat un credit 160000 chf cumparand o casa prin ipoteca.IN anul 2008 nov.afacerile mele sau oprit ,pana atunci achitand lunar cca.1100 chf .In luna mai 2009 am facut cu banca o prelungire a creditului de la 25 la 30 ani suma restanta de aprox.8000 chf indrand in creditul mare care este undeva la 160000 chf.In acelasi timp am facut un contract de suspendare partiala a platii ratelor lunare de credit pe o perioada de 6 luni timp in care sa platesc 300 chf lunar,fara a arata ce reprezinta,in aceasta perioada neavand voie sa achit partial sau integral creditul.Am inteles ca executorul bancar a depus la judecatoria pe raza unde este casa acte ptr.executare eu inregistrand restante neachitand nici o suma undeva la 1200 chf.Cum sa aman acest lucru 1-2 ani pana imi revin financiar? Oricum casa nu se poate vinde cu mai mult de 30-40000 .va multumesc.
Cel mai recent răspuns: opris romeo , utilizator 21:03, 14 Octombrie 2009
Nu puteti decat in conditiile in care reusiti sa gasiti intelegere din partea bancii.
In caz contrar, ceea ce este cel mai probabil, executarea isi va continua cursul firesc / legal.
printr-un avocat pot prelungi 1-2 ani aceasta executare? va multumesc
Nu, este cam mult. Poate cateva luni.
trebuie sa existe o formula.Boala,contracte gresite ,etc.Trebuie sa stie cineva. ceva la limita legii,si a judecatorilor.Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Octombrie 2009
opris romeo, utilizator
Asa ceva nu se poate spune acum pe forum. Ceea ce vreti dvs. este o loterie. Ramane de vazut daca - in cazul dvs. - instanta si executorul "musca" din povestile si incercarile de tergiversare. Nimeni nu va poate garanta un anumit termen.

Alte discuții în legătură

Probleme credit chf kusnyiralexandru kusnyiralexandru Buna ziua am avut un credit in CHF la Volksbank spun am avut deoarece am aflat ca banca a cesionat creditul firmei Rabon.Iata si povestea mea : in februarie ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale cu ipoteca declarat scadent anticipat oana180282 oana180282 Buna ziua! Pe scurt problema mea consta in faptul ca am inregistrat 4 rate restante la un contract de credit de nevoi personale cu ipoteca incheiat cu Banca ... (vezi toată discuția)
Valoare creanta adi123ada adi123ada Sunt debitor intr-un dosar de executare silita. In 2014 judecatoria a incuviintat executarea silita a unui imobil pe care il detin unde s-a stabilit si o suma ... (vezi toată discuția)