avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Diferente intre bilant si declaratia 101
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Diferente intre bilant si declaratia 101

Buna ziua , Am preluat o societate noua , am facut o verificare si am constatat ca exista diferente intre declaratia 101 si bilant . Declaratia 101 are inregistrat la rubrica - cheltuieli cu impozitul pe profit o suma mai mica decat cea din bilant .Rregistrul de evidenta fiscal este la fel ca si declaratia 101 . As lua de bun registrul de evidenta fiscal + declaratia 101 si sa vin sa corectez bilantul prin 1174 . Nu stiu daca procedez corect . Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratia 101 1-2 1-2 Se depune declaratia 101 pentru ianuarie 2013, la firmele care au trecut cu data de 01.02.2013 la microintreprinderi? (vezi toată discuția)
Declaratie 101 rectificativa marianamoraru marianamoraru Buna ziua, O societate comerciala a declarat incheierea exercitiului financiar al anului 2009 pana la 25.02.2010,data pana la care se depune declaratia 101 ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 maryette maryette 1.Daca in urma inreg.in anul 2008 de omisiuni ( facturi reprez.ch.deductibile neirneg.pe anul 2005),rezulta ca am platit impozit pe profit mai mare ,afeent ... (vezi toată discuția)