avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Permis de conducere contestat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Permis de conducere contestat

Buna ziua, as dori sa-mi spuneti care este procedura in cazul in care imi preschimb permisul de conducere cu unul din UK (sunt in curs de angajare acolo si am nevoie de el preschimbat), iar dupa procesul din Ro hotararea definitiva ramane cu suspendarea dreptului de a conduce, trebuie sa predau permisul englezesc aici in Ro? Va rog un raspuns!

Alte discuții în legătură

Permis de conducere Permisu Permisu Buna ziua, as dori sa-mi spuneti care este procedura in cazul in care imi preschimb permisul de conducere cu unul din UK (sunt in curs de angajare acolo si am ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Permisu Permisu Buna ziua, am permisul de conducere suspendat, am facut contestatie impotriva PV in termen si mi l-am recuperat (temporar) pana la hotararea judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Proces in desfasurare cu politia rutiera, plecare in uk Loredana Dobre Loredana Dobre Buna ziua. Urmeaza sa plecam in Uk iar sotul meu se afla in proces cu Politia Rutiera. Pe scurt e posibil sa i se suspende permisul. In momentul in care ... (vezi toată discuția)