avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cartea tehnica a constructiei
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cartea tehnica a constructiei

Cine este persoana sau persoanele care trebuie legal să întocmească cartea tehnică a construcției?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:11, 23 Noiembrie 2017
cartea tehnica trebuie sa fie intocmita de catre persoana juridica care a executat constructia
=constructor,dezvoltator,etc
Eu sunt cel care a plătit un constructor sa- mi edifice casa. Cine face cartea tehnica? Eu sau constructorul?
Constructorul in baza proiectului tehnic de executie lucrari.
Vă mulțumesc foarte mult. Dacă puteți să îmi spuneți baza legală sau ce reprezintă proiectul tehnic de execuție lucrări. Evident că există un proiect de arhitectură și autorizație de construire. Nu știu când pot declara casa. O pot face și dacă nu sunt rebranșat la apă, energie elctrică și gaze? Am fost, dar am reziliat contractele pentru a se putea lucra.
Gasiti informatii legislative aici: www.avocatnet.ro/articol_429...
Proiectul tehnic este documentul in baza caruia se pot executa lucrari de constructii-montaj-instalatii.
Casa o puteti "declara" la primarie numai dupa efectuarea receptiei finale a lucrarilor prezentand PV de receptie. Daca nu aveti bransamente la utilitati, energie si canalizare, respectiva locuinta nu este utilizabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararea casei col409 col409 Referitor la cartea tehnică a construcției, dacă puteți să îmi spuneți baza legală sau ce reprezintă proiectul tehnic de execuție lucrării. Pe ... (vezi toată discuția)
Proiect instalatii sanitare Almaris Almaris As avea rugamintea sa ma indrumati in cazul in care ati facut demersuri pentru obtinerea proiectului de instalatii sanitare ale imobililului(blocului) unde ar ... (vezi toată discuția)
Am o nelămurire. la construirea unei case în regie proprie ... MariusValentin MariusValentin Am o nelămurire. La construirea unei case în regie proprie există obligatia de întocmire a cărții tehnice ? Si daca da ce ar trebui sa cuprindă ... (vezi toată discuția)