avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sunt suficiente semnele de interzicere a animalelor de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sunt suficiente semnele de interzicere a animalelor de companie ?

Buna ziua,

Asemenea multor alti oameni care au animale de companie, ma confrunt des cu o problema: cainele si CFR-ul. Foarte interesant e faptul ca pot cumpara bilet pentru caine, insa personalul de paza ma apostrofeaza tot timpul ca nu am voie cu cainele in sala de asteptare. Conform HCGMB 120/2010, articolul 34, am dreptul sa stau cu cainele in Gara de Nord cand si cat doresc. Cu toate astea, pe usa se afla un semn care interzice accesul cu animale. Avand in vedere ca regulamentul CFR nu prevede vreo interdictie in acest sens, semnul respectiv are vreo valoare din punct de vedere legal, avand in vedere ca sala de asteptare nu are caracter de spatiu cu specific alimentar?

Alte discuții în legătură

Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi ADNgraphic ADNgraphic Buna ziua, Se poate sa imi spuna si ie cineva ce spune legea in legatura cu plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi? Puteti sa imi dati doar un link ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2016 definirea spatiilor inchise DinuCampai DinuCampai Prin acele spatii publice închise se poate înțelege și un balcon de la locul de munca cu 1 perete (peretele clădirii) balustrada din beton sau cărămida ... (vezi toată discuția)
Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)