avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firma recuperare si executor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firma recuperare si executor

Nu stiu unde sa platesc restanta. A venit prima oara de la executor judecatoresc iar la cateva luni de la firma de recuperare EOS. Executorul spune ca la el, iar firma spune ca la ei. Hartie scrisa am de la amandoi, numai ca sumele difera. Nu stiu cui sa ii platesc. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 10:14, 5 Decembrie 2017
Executorul a fost angajat de firma de recuperare să vă execute silit.
Trebuie să plătiți și cheltuielile de executare plus onorariul executorului, și de aici apare diferența de sold.
Executorul a fost contractat de banca. Dupa aceea banca a vandut creditul la firma de recuperare. Acum nu stiu unde sa platesc.
Nu ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Daca e vorba de acelasi titlu executoriu atunci platiti la executor.
Va multumesc pentru raspuns. Chiar daca banca a vandut creditul dupa 5 luni firmei de recuperare? Sa nu ma trezesc ca platesc la executor si dupa mai imi cere si firma aceiasi bani.

Alte discuții în legătură

Notificare banca + societate recuperari creante - executare silita dorina gh dorina gh Datele problemei: am luat credit de nevoi personale de la bcr de 3 ani de zile. am platit mereu la timp, dar la inceputul anului acesta 5 luni nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Executare silita c_dobrescu c_dobrescu In septembrie 2004 am facut un contract de credit. Am platit ratele pana in decembrie 2005, cand sotul meu a decedat, am vandut casa si am plecat in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societate de recuperari creante mariusmocan mariusmocan Buna ziua, in anul 2004 am facut un cred la o banca in vederea achizitionarii unui calculator. Am platit cu mici intarzieri (in functie de salariu ) de cate 3 ... (vezi toată discuția)