Am un salariat contractual care a fost detaşat pe o perioadă de 1 an. Printr-un memorandum s-a solicitat detaşarea pe o perioadă de 6 luni, dar conducerea unitatii nu a aprobat decat pentru o perioadă de 4 luni.
Care este baza legala pe care o pot evoca in ordinul de prelungirea detasarii avand in vedere ca art. 46 din Codul muncii spune foarte clar "...perioada detaşării poate fi prelungită pentru motive obiective ce impun prezenţa salariatului la angajatorul la care s-a dispus detaşarea, cu acordul ambelor părţilor, din 6 în 6 luni".
In consecinta, "din 6 in 6 luni" ... nu inseamna "cel mult 6 luni" si nici "până în 6 luni", prin urmare care este articolul din lege ce il pot evoca in ordin ?
Vă mulţumesc anticipat !
Detasare
GheorgheIleana
Buna ziua! Lucrez in DGASPC(protectia copilului), in functia de psiholog(personal contractual) de 7 ani, pot solicita detasarea la o alta directie pentru ... (vezi toată discuția)
Detasare
marianacioata
am urmatoare situatie:
am un salariat detasat de la 15.11.2013-15.05.2014, apoi de 15.05.2014-14.09.2014 si de la 14.09.2014-15.01.2015.
Pe 15.11.2014 se ... (vezi toată discuția)
Detasare
andy_crystyna
buna ziua,o nelamurire am si eu...
de cate ori are o firma voie sa detaseze un angajat si pe ce perioada maxima poate fi detasat angajatul? (vezi toată discuția)