avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Festival-Concurs S.R.L.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Festival-Concurs S.R.L.

Bună seara!
Dețin un SRL, și intenționez să fac un festival national/ international pentru publicul larg (copii de toate vârstele : preșcolari, școlari, liceeni). Trebuie să creez un proiect pe baza căruia o sa primesc anumite aprobări de la Inspectoratul Scolar Județean, sau din alta parte? Ce aprobări am nevoie? Sau, fiind pe cont propriu pot face ce festival-concurs doresc, desigur, organizandu-l cum trebuie și asigurand condiții? Am voie de sponsorizari? :)

Alte discuții în legătură

Cine poate organiza un festival (de fotografie)? emm92 emm92 Buna ziua! As dori sa stiu daca exista anumite cerinte speciale din punct de vedere legal pentru organizarea unui festival de fotografie. Doresc sa demarez un ... (vezi toată discuția)
Înființare "cresa" DayM DayM Bună ziua. Am un SRL pe cod caen Alte forme de invatamant nca prin care prestez servicii tip ateliere pentru copii. Împreună cu deținătoarea clubului ... (vezi toată discuția)
Revenire ccc - sporuri diminuate andreea 2006 andreea 2006 Am revenit la locul de munca dupa 2 ani de CCC si directorul unitatii refuza sa imi acorde aceleasi sporuri pe care le aveam cand am plecat,salariul de ... (vezi toată discuția)