avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Achitare contraventie Radet
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Achitare contraventie Radet

Buna ziua ,
Va supun atentiei urmatoarea situatie :
La inceputul anului 2017 am inceput demersurile pentru debransarea de la sistemul centralizat de incalzire pentru apartamentul in care locuiesc.Am urmat procedura solicitata de Radet Bucuresti, am depus dosarul si am raspuns solicitarilor de completare si modificare. La sfatul angajatilor Radet am efectuat debransarea ,urmand sa primesc procesul verbal de debransare .Datorita modificarilor efectuate de Radet in procedura de debransare,durata de solutionare a dosarului s-a prelungit ,pana peste termenul cand a fost reluata alimentarea cu agent termic. Concluzia : debransarea nu se mai poate efectua( desi fizic era efectuata si trebuiau perfectate doar actele). In acest moment am iesit in afara legii , aparand ca debransat ilegal conform Legii 325/2006.
Art 45 din legea 325/2006 prevede pentru acest caz caz o amenda de la 500 la 1000 lei.
Intrebare : daca platesc aceasta amenda intru in legalitate si pot obtine de la Radet procesul verbal de debransare ?
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Decembrie 2017
takeosan, utilizator

Alte discuții în legătură

Debransarea de la sistemul centralizat de incalzire Zgabul Zgabul M-am debransat (ilegal) de la sistemul centralizat de incalzire. Am depus o instiintare la RADET prin care le- am adus la cunostinta ca m-am debransat din ... (vezi toată discuția)
Probleme debransare radet EUV EUV Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat. In luna Octombrie 2014 am demarat procedurile de debransare de sistemul centralizat de incalzire. Lucrarea a fost ... (vezi toată discuția)