avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecini multi si recalcitranti in apartament inchiriat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecini multi si recalcitranti in apartament inchiriat

sunt vecin cu un ap inchiriat de 2 camere, locuit in prezent de 5 persoane a caror "activitate", daca ai noroc, inceteaza doar intre 2 si 6 am.

singura reusita dupa 2 luni de circ a fost sa-i conving sa nu mai asculte manele cand dorm.

ce, unde si cum pot reclama sa-i fac sa se mute ? sau sa determin proprietarul sa plateasca suficiente amenzi sa se trezeasca ( este "la munca" in strainatate, nu am cu cine discuta sau sa-l chem sa vada ) ?
Cel mai recent răspuns: cosmin9 , utilizator 15:52, 7 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sesizare la Asociatia de Proprietari,la politia locala si apoi sunat la 112 de fiecare data cand fac zgomot in timpul orelor de odihna.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asociatia de proprietari nu se poate implica efectiv pentru a modifica atitudinea si comportamentul chiriasilor
Asociatia de proprietari are relatii strict cu proprietarul apartamentului
Politia ,eventual poate aplica sanctiuni in temeiul disp L nr 61/1991,numai daca la control constata ca locatarii fac zgomot-dar nici politia nu detine baza tehnica necesara masurarii pragului fonic
Nerespectarea programului de liniste in condominiu nu constituie temei legal pentru accesat numar de urgenta.
Utilizand numarul de urgenta 112,riscati sa dati peste un angajat, care sa va aplice sanctiune pecuniara pentru alertare nejustificata
multumesc pt raspuns. asociatia .... un mare fas cu administartor strict incasator, fara cenzori sau presedinte - nu vrea nimeni sa semneze pentru ce face administratorul sustinut de gasca de babe clasice
politia locala este greu de chemat ,cand indivizii pun de o tuica si bat un cui , repara un pat ,la jumate de ora in bataie de joc, pentru ca poate sa vin cand isi trag sufletul si li se pare liniste
multumesc pentru raspuns , m-am distrat si cu politia si am aflat live treaba cu 112, aparent ei vin doar dupa ce o iau eu razana si ma duc jos cu un topor :)

mai ramane intrebarea daca pot sa ii reclam la finante - pentru nu cred ca au contrat - sa ia vreo amenda

altfel inteleg ca trebuie sa fac ca ei ? eventual sa-mi iau boxe de nunta si incep si eu la fel? chiar nu exista nicio o varianta legala sa nu mai fim babuini?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelati de fiecare data la sectia de politie de care apartineti, gasiti numerele de telefon pe site. Incercati sa ii sunati atunci cand zgomotele sunt produse la ore tarzii, pentru a le putea fi aplicata amenda. Succes!

Alte discuții în legătură

Perturbarea linistii tmisi tmisi Buna ziua Este un bar in vecinatate (aproape vis-avis) care ar trebui sa inchida la ora 24, insa exista activitate si la ore mai tarzii. Problema este cu ... (vezi toată discuția)
Program liniște bloc Georgiana45 Georgiana45 Bună ziua, Am și eu o întrebare legată de programul de liniște la bloc. Pe avizier este afisat programul de liniște cel legat din 1991 cu modificarile ... (vezi toată discuția)
Galagie vecini ghitanelenaalina ghitanelenaalina Buna ziua, Am o mare problema cand vine ora 22 noaptea vecinii de la etajul superior i-au foc la propriu, adica fac un zgomot infernal. 1. Eu am inchiriat o ... (vezi toată discuția)