Am si eu urmatoarea situatie: in anul 2012 am incheiat cu un domn o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare prin care acesta s-a obligat sa imi vanda 1/2 dintr-o casa si 1/2 dintr-un teren.
De asemenea, am incheiat si o procura prin care m-a desemnat pe mine sa ma ocup de toate formalitatile ce decurg din aceasta operatiune,
Titlul de proprietate al domnului respectiv asupra bunurilor il reprezinta un certificat de mostenitor.
Problema este ca, domnul nu a mai dorit incheierea promisiunii de VC, nu mai poate fi gasit la niciun nr. de telefon si din cate am auzit s-a mutat de tot in strainatate, nu ii cunosc adresa.
Va rog sa ma sfatuiti ce pot face?
As vrea sa cer instantei iesirea lui din indiviziune si sa pronuntare o hotarare care sa tina loc de act de VC.
Bună ziua...cam tarziu de cerut acum pronunţarea unei hotărâri care să ţină loc de vânzare-cumpărare. Termenul e de 6 luni de la data la care trebuia încheiat contractul.
Contractul trebuia incheiat la data de 10.09.2017. M-am prezentat la data de 03.11.2017 la un executor pentru a notifca incheierea contractului, dar nu s-a prezentat domnul in cauza.