avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pedeapsa am de executat pana intervine reabilitarea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pedeapsa am de executat pana intervine reabilitarea

Buna ziua ,

Ce pedeapsa am mai exact , ca nu prea inteleg 2 ani cu suspendare , 1 an interzicerea drepturilor si supraveghere 3 ani .cand intervine reabilitarea ? cand se considera pedeapsa ca fiind terminata ?

Multumesc

Condamna inculpatul la pedeapsa principală de 2 (doi) ani închisoare şi la pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 lit. a, b Cod penal, pe o perioadă de 1 (un) an, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, prevăzută de art. 2 alin. 1 din Legea nr. 143/2000, republicată, cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal şi art. 480 alin. 4 Cod procedură penală. În temeiul art. 65 alin. 1 Cod penal interzice inculpatului, ca pedeapsă accesorie exercitarea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b Cod penal. În temeiul art. 91 alin. 1 şi art. 92 Cod penal, suspendă sub supraveghere executarea pedepsei principale de 2 ani închisoare aplicată inculpatului şi stabileşte termen de supraveghere de 3 ani, care se calculează de la data rămânerii definitive a prezentei sentinţe. În temeiul art. 93 alin. 1 Cod penal, pe durata termenului de supraveghere

Alte discuții în legătură

Permis auto Ionescumarius Ionescumarius Salutare! In urma consumului de canabis la volan și deținere.. am o obținut o condamnare, nu amânarea aplicării pedepsei.. Îmi este destul de clar ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis FLOREA Remus FLOREA Remus În baza art. 337 cod penal; Condamnă la 2 ani închisoare pe inculpatul GEORGE REMUS, fără antecedente penale; În baza art.67 alin.1 Cod penal; Aplică ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca-anulare permis? nicksson67 nicksson67 Buna ziua, am primit aceasta sentinta in urma infractiunii de conducere cu permisul suspendat si refuz de recoltare probe biologice. Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)