avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua. Sunt insarcinata in saptamana 27, trebuie sa nasc undeva intre 10-17 martie 2018, nelamurirea mea este daca pot primi indemnizatie crestere copil tinand cont ca in perioada 2015-2017 am fost studenta la masterat, buget, zi si in perioada septembrie 2016-iunie 2017 am lucrat profesor cu 4 ore|saptamana la o scoala din care mi s.au adunat 7 luni si o saptamana lucrate. Acum sunt in somajul ce se primeste dupa incheierea cursurilor. Somajul se incheie in 28 februarie 2018 si l.am prelungit cu cateva zile de concediu medical pana in 8 aprilie 2018. Daca nasc in perioada 10-17 martie 2018 e necesar sa iau concediu prenatal inainte cu o luna de incheierea somajului sau sa nu iau prenatal si sa nasc fiind inca in somaj? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Acordare concediu studenta Alexa Arc Alexa Arc Buna ziua, in luna iulie a acestui an voi deveni mamica.Urmez cursurile de master anul 2,insa din cate am inteles,universitatea incheie anul pe 1 iulie,iar eu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala lauramateescu lauramateescu Buna ziua, sunt insarcinata in 39 saptamani, am 25 ani si sunt eleva la postliceala la cursuri de zi, scoala de stat. Data probabila a nasterii este 28 iunie ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)