avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna ziua! Tatal meu in varsta de 64ani si 6 luni a incercat sa se pensioneze anticipat, dar a fost respins deorece ii lipseau 13 luni din stagiul complet de cotizare. A reusit sa primesca o adevrinta prin care atesta ca a lucrat 4 ani in grupa 2 a de munca. Va rog spunti mi dc la acesti ani se poate completa cu cele 3 luni/an macar la vechime, dc nu la ani pt a iesi la pensie anticipat. Multumesc

Alte discuții în legătură

Cumulare ani vechime liviupgr liviupgr Buna, Tatal meu are 61 de ani. Are 28 de ani vechime cu contributia la fondul de pensii a statului Roman, din care 13 ani lucrati in grupa a 2-a, plus ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala panadaniela panadaniela Sunt nascuta in 1960 ,am 34 ani vechime,din care 13ani grupa a doua.Am 3 copii,Cand pot iesi la pensie ? Va multumesc anticipat. ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata andrea_eva andrea_eva Tatal meu e nascut la data de 25.03.1953 , are o vechime totala in munca de 42 ani si 8 luni din care 13 ani in grupa a II a , cand poate iesi in pensie ... (vezi toată discuția)