avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pistol cu spray iritant lacrimogen
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pistol cu spray iritant lacrimogen

Buns seara ,as dorii sa imi achizitionez UN pistol cu gaz irritant lacrimogen pt auto-aparare ,si as vrea sa stiu daca trebuie sa imi dea autorizatie sau daca il pot folosii fara vreun act,multumesc, si scuzati daca am credit categoria
Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2017
ridhima, utilizator

Alte discuții în legătură

Spray autoaparare piper aby12 aby12 Buna ziua, doresc sa stiu daca spray-ul de autoaparare pe baza de piper tb declarat la Politie pt a-l putea detine? Daca mi se acorda dreptul de a-l detine, ... (vezi toată discuția)
Uzul de arma neletala-legea armelor si munitiilor 2011 Utilizator_Arma_NEletala Utilizator_Arma_NEletala Buna ziua, sunt un detinator de arma neletala ( pistol cu bile de cauciuc ) procurat legal. Am citit legea armelor si munitiilor din 2011 si am cateva ... (vezi toată discuția)
Vopsitorie auto Cristea Ionut Cristea Ionut Sunt la inceput de drum in domeniul vopsitoriei auto si nu stiu daca am voie sa imi desfasor activitatea intr-o cladire din lemn! Sau este obigatoriu ... (vezi toată discuția)