avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum ramane cu studentii de la spiru haret- ID- ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum ramane cu studentii de la spiru haret- ID- generatia 2005/2008???

Am inteles, din tot ce-am citit pana acum, ca studentii inscrisi la USH la forma id, fr - fara creditate sau autorizare de functionare - isi vor putea continua studiile la alte universitati care sunt legale. Eu am absolvit in 2008 trei ani de psihologie la distanta si ma intreb daca sunt obligat ca in 5 ani sa-mi echivalez studiile (sa dau licenta la o facultate ce este acreditata). Daca da, cine va plati taxele? La USH era o taxa de 9 milioane pe an + 6 milioane pentru licenta -daca-mi amintesc bine, iar la alte facultati in prezent echivalarea se ridica la 1800 ron. Exista obligativitatea echivalarii? Cine plateste ? Rog lamuriri la intrebarile mele. Am citit articolele despre acest subiect de aici dar nu am fost lamurit cu privire la cele expuse mai sus. VA MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Ush/ (re)licentiere ContSters160295 ContSters160295 Este corecta decizia USH de a sustine o sesiune de relicentiere in perioada 15-30 sept., 2010 pentru absolventii '08-'09 care au primit diplome/adeverinte in ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)