avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC luna tatalui, conditii?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC luna tatalui, conditii?

Buna ziua, pe 15 martie 2018 copilul meu va implini 2 ani. Eu trebuie sa ma reintorc la serviciu (altul decat cel de dinainte de CCC) pe 9 ianuarie, atunci incepe perioada de training care dureaza 3 saptamani. Dupa aceste 3 saptamani ar trebui sa lucrez part time, 4 ore dupa amiaza. Problema ar fi aceste 3 saptamani in care nu am cu cine lasa copilul. Tatal poate sa-si ia doar 2 sau 3 saptamani din luna care i se cuvine? Care sunt conditiile si procedurile si cat ar primi indemnizatie, cat primeam si eu? Mentionez ca in timpul CCC ne-am schimbat resedinta, sotul meu lucreaza de peste un an in Cluj-Napoca, iar eu urmeaza sa incep serviciul tot aici. Actele pentru indemnizatie au fost depuse in Botosani unde locuiam pe atunci. Asadar, putem rezolva in Cluj sau trebuie sa mergem in Botosani? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil mariaral mariaral Buna ziua, In prezent, ma aflu in concediu pentru cresterea copilului. Am optat pentru varianta concediului pana cand copilul va implini 1 an (martie 2014). ... (vezi toată discuția)
[invatamant] transfer in alt judet in cursul anului scolar. StefanRaus StefanRaus Buna ziua, Incep prin a-mi cere scuze daca sunt off-topic, dar nu am gasit alte forumuri legate de legistaltia din invatamant. Sotia este profesor ... (vezi toată discuția)
Ccc si munca in strainatate m_c m_c Buna ziua! mi s-a oferit un contract de munca pe 6 luni in strainatate, incepind cu data de 1 mai.Intrebarea nea este cum procedez in situatia in care eu ma ... (vezi toată discuția)