avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... inscrierea in tabelul consilierilor juridici
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

inscrierea in tabelul consilierilor juridici

As dori sa stiu daca inscrierea in tabloul consilierilor juridici din transporturi iti confera aceleasi drepturi ca si inscrierea in colegiul consilierilor juridici Bucuresti. Care ar fi o optiune mai buna? In cazul in care doresc sa ma transfer ulterior la colegiul Bucuresti este posibil? Examenul de definitivat promovat la Consiliul Transporturi este recunoscut si la Colegiul Bucuresti? Mentionez faptul ca diferenta intre taxe este semnificativa. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 28 Decembrie 2017
LDMUNTEANU, utilizator

Alte discuții în legătură

Definitivat consilier juridic Juridika Juridika Buna ziua. As dori sa stiu daca inscrierea unui consilier juridic in Uniune dupa 7 ani de vechime in sistemul privat, mai atrage dupa sine sustinerea ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv - avocat definitiv/stagiar? Lorena Chirila Lorena Chirila Multi consilieri juridici au dat examen de primire in avocatura si se confrunta cu problema de a fi obligati sa faca stagiul desi sunt consilieri juridici ... (vezi toată discuția)
Taxa de inscriere avocat definitiv Arancia Arancia Buna ziua Daca ma puteti lamuri, va rog, cu privire la urmatorul aspect: pentru inscrierea ca avocat definitiv se plateste o taxa de 3000 RON( cazul ... (vezi toată discuția)