avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prins cu permisu suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prins cu permisu suspendat

In data de 26 un prieten a parcat mașina greșit s am fost ridicată de poliția locală când eu neputând merge. C ea aveam permisu suspendat pt cumul de puncte. And am fost sa o ridic nu mi au inapoiato fără buletinul meu am dat buletinul
S mi ai trimis amenda in același timp eu le am precizat c Am
Permisul
Suspendat sa nu mi
Se întâmple ceva Dup 3 săptămâni am fost înștiințat ca
Am
Condus fără permis am
Fost c martori au dat declarații ca nu am
Făcut Nimik
Si la ridicatu mașina am
Fost c un prieten sa o
Conducă precizez .intre timp pana la soluționare am fost c un băiat jn tărgi Jiu s
Mi sa stricat mașina el conducând o si am
Încercat sa
I arat cum

Se merge c ea doar ca
Ma
Oprit
Poliția :( ce se poate întâmpla ma
Poate ajuta cineva ?

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat in germania Fyn97 Fyn97 Am predat permisul pe data de 16 ianuarie 2018 pentru depasirea limitei de viteza pe o perioada de o luna in germania, eu locuind aici, iar astezi am fost ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis si cu numere rosii expirate Iulian111 Iulian111 Pe data de 02.04.2017 un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate si fara permis (precizez ca era masina lui) l-a oprit poliția si a zis ca ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi iau permisul? cristi1993 cristi1993 salut am si eu o problema ... in 2014 luna ianuarie am cumparat o masina inmatriculata in bulgaria era prima matriculare in februarie 2014 pe 16 am fost oprit ... (vezi toată discuția)