avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

Buna ziua,

I.
In urma cu 4 ani am castigat un proces pentru taxa de poluare pentru care am si primit 3 transe din suma stabilita de instanta ca trebuie sa o primesc(+dobanzi). Anul trecut nu am primit.
Am inteles ca totusi pina la 31 martie 2018 ar trebui sa primesc si ultimele 2 transe restante...

Mai trebuie sa depun vreo cerere in acest sens? Cei de la fisc nu au stiut sa imi spuna invocand faptul ca nu au aparut inca normele de aplicare...

II.
De asemenea, am castgat anul trecut un proces pentru timbrul de mediu(pt. alt autovehicul). Am depus deja o cerere de mina si o copie a hotararii judecatoresti in luna mai 2017.
In urma aparatitiei noii legi si a noului tip de cerere, ar fi necesar sa depun o cerere si in formatul nou? Am intrebat si la fisc dar au invocat lipsa normelor de aplicare si nu au stiut ce sa ma sfatuiasca

Multumesc antcipat.

Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
stmihai, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina fara taxa de poluare tigralor tigralor buna ziua ! anul trecut am castigat procesul cu statul ca sa imi inmatriculez masina fara plata taxei de poluare, intre timp am plecat din tara si nu am ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)