avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum ne putem casatori?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum ne putem casatori?

Buna ziua. Sunt intr-o relatie cu cineva din afara UE. Avem copil cetatean roman. Ne-am cunoscut dupa ce am scapat dintr-o casnicie esuata. Si ea la fel. Eu divortand destul de lejer in Romania. Ea provine dintr-o tara asiatica in care NU EXISTA DIVORT. Tot ce ne dorim este sa putem sa ne casatorim si noi. Deja avem 9 ani de relatie si un baietel la mijloc. Exista vreo modalitate sa ne indeplinim visul?
Am inteles ca daca devine cetatean roman poate divorta dupa legile din Romania. Dar statul respectiv nu va recunoaste divortul si tot nu ne putem legaliza relatia. Exista vreo solutie sau trebuie sa ne impacam cu gandul asta pana la adanci batraneti?
Multumiri!
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2018
Erick75, utilizator

Alte discuții în legătură

Inregistrarea nasterii la starea civila cool123 cool123 buna ziua, am inteles ca nasterea se inregistreaza la termen de 14 zile la starea civila pe raza careia a avut loca nasterea, respectiv sectorul unde se afla ... (vezi toată discuția)
Divort in olanda parteneri acelasi sex relatii patriminiale alice.v alice.v Prin amabilitatea dumneavoastra as dori daca se poate raspuns la urmatoarea situatie. Sunt cetatean roman cu statut de partener inregistrat al unui cetatean ... (vezi toată discuția)
Acte căsătorie Claus1988 Claus1988 Buna ziua , locuiesc in Danemarca cu domiciliu rămas pe buletin in România , in Danemarca m-am căsătorit cu o cetățeana de origine ucraineana care in ... (vezi toată discuția)