avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt kaufland
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt kaufland

Bună, sunt cetățean al Republicii Moldova, student în România, am am fost prin cum am furat din kaufland o mini boxă in voaloare de 70 roni, am fost la poliție, am declarat ce s a întîmplat, mă puteți ajuta? care sunt consecințele? ce pot face ca să nu risc dosar penal?
Cel mai recent răspuns: Didutu1234 , utilizator 14:33, 7 August 2020
Aveti deja dosar penal.
Este posibil sa nu fiti trimis in judecata si sa se dispuna de procuror o solutie de renuntare la up.
Da, daca prejudiciul este recuperat nu veti fi trimis in judecata si nu veti avea cazier.
Conteaza si faptul ca sunteti student.
Buna seara!

Poate va da renuntarea la urmarirea penala....datorita sumei prea mici. Daca nu, incercati sa faceti un acord de recunoastere a vinovatiei....si cereti amanarea aplicarii pedepsei.

Cu stima.
Ce parere aveti daca conving administratia kaufland sa retraga plangerea? O sa ma ajute cu ceva ? Va multumesc frumos pentru ajutor.
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da, daca prejudiciul este recuperat nu veti fi trimis in judecata si nu veti avea cazier.
Conteaza si faptul ca sunteti student.

Raman cu amenda in asa caz?
Sau ce se intimpla?

Alte discuții în legătură

Furt din magazine. ce se întâmplă când e comis de un minor? Costicla589 Costicla589 Buna.Am nevoie si eu de un sfat..cu trei zile in urma am intrat in kaufland dupa niste cumparaturi. Fiind in sectia de produse electronice am observat o boxa ... (vezi toată discuția)
Furt calificat Roand28 Roand28 Buna seara! Situatia sta cam așa: eu împreună cu prietena mea, 22 respectiv 21 de ani, studenti la Politehnica Bucuresti, am savarsit nu cu buna intentie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma cu 3 luni am incercat sa fur dintr un magazin ... BarbuDavid BarbuDavid Buna ziua, in urma cu 3 luni am incercat sa fur dintr un magazin h&m o pereche de ochelari, i am bagat in buzunar iar dupa ce am iesit din magazin paznicul de ... (vezi toată discuția)