avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata - termen de transmitere Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata - termen de transmitere Revisal

Buna ziua,
Am un salariat care a avut contractul de munca suspendat pentru concediu fara plata pana pe data 08.01.2018. Transmiterea in Revisal trebuia sa se faca anterior datei incetarii suspendarii, si anume pe data de 05.01.2018 sau pot transmite Revisalul in termen de 19 zile lucratoare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:25, 2 Mai 2018
Incepand cu 19.12.2017, perioada, cauzele de suspendare și data încetării suspendării contractului individual de muncă, cu excepția cazurilor de suspendare în baza certificatelor medicale se transmit cel târziu în ziua anterioară datei suspendării/datei încetării suspendării, cu excepția situației absențelor nemotivate când transmiterea în registru se face în termen de 3 zile lucrătoare de la data suspendării.

Pana la 18.12.2017 inclusiv, perioada, cauzele de suspendare și data încetării suspendării contractului individual de muncă, cu excepția cazurilor de suspendare în baza certificatelor medicale se transmit în termen de maximum 20 de zile lucrătoare de la data suspendării/data încetării suspendării.
Este obligatoriu sa transmitem absentele nemotivate in Revisal? Din cate stiu eu, nu...
Depinde de decizia angajatorului privind suspendarea c.i.m. pentru absente nemotivate.
Daca angajatul mi-a trimis cererea de fara plata pt perioada 30.04-20.05.2018, pe data de 30, dar seara, dupa ce se incheiase programul de munca si am vazut-o abia astazi (avand in vedere ca ieri a fost liber) cum fac sa o inregistrez in Revisal?pun 2 zile de absente si de maine concediu fara plata?Ce solutii am?
Care doua zile de absente nemotivate ?

Alte discuții în legătură

Concediu medical rak0770 rak0770 Un salariat a prezentat la societate certificatul de concediu medical valabil in perioada 01.12.2017 - 17.12.2017, urmand ca pana la data de 05.01.2018 (conf ... (vezi toată discuția)
Revisal pentru suspendare VLADUTZA07 VLADUTZA07 In ce termen trebuie transmis revisalul conform noilor reglementari pentru concediu fara plata( suspendare conf art 54 cu acordul partilor)? (vezi toată discuția)
Suspendare cim cristin20 cristin20 buna ziua! In cazul uni cim suspendat in perioada 11.06.2018 - 29.06.2018.transmit in revisal sfarsit suspendare 29.06.2018, data incetare suspendare ... (vezi toată discuția)