avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul concediu medical la contract de munca cu timp ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul concediu medical la contract de munca cu timp partial

Buna ziua,
Pentru un salariat care are mai multe contracte de munca, unul cu timp normal de 8h/zi si restul cu timp partial, cu 1h/zi, cum se calculeaza corect concediu medical la contractele cu timp partial?
De exemplu, la un contract de munca cu 1h/zi, cu salariu brut de 285 ron/luna, pentru 02.10.2017 - 23.10.2017, am calculat astfel::
- media celor 6 luni (aprilie - septembrie 2017) = 285 * 6 = 1.710 ron
- nr zile = 125
- media zilnica = 13,68
- indemnizatia de plata pentru 16 zile de CM = 164 ron
Suma platita de societate a fost mult mai mica, si nu inteleg de ce.

Alte discuții în legătură

Ce venit mi se ia in calcul AlinaAndreeaM AlinaAndreeaM Buna, pt concediul de 126 zile , daca intru din data de 23.10.2017, mi se calculeaza venitul pentru lunile aprilie-septembrie, fara octombrie pt ca nu am luna ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical ContSters264538 ContSters264538 Am un caz si nu prea stiu cum sa calculez, daca ma poate ajuta cineva... va multumesc anticipat. salariatul x are in luna septembrie concediu medical initial ... (vezi toată discuția)
Stabilirea bazei de calcul la plata indemnizatiei de cm guf guf Buna ziua. Pana la data de 30 aprilie 2017 (inclusiv) am fost angajata cu contract de munca. mentionez ca in ultimele 12 luni NU am avut concediu ... (vezi toată discuția)