avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare plati in instanta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare plati in instanta

Buna seara.
Am achitat catre o reprezentanta auto suma de 6500 lei, reprezentand contract de reparatii. Dupa aceste reparatii, am mers cu masina 15 km si s-a defectat din nou. Reprezentanta nu-si asuma vina proastei lucrari
M-au anuntat si au emis un nou deviz de reparatii, iar suma necesara ar fi acum de 2400 euro, din care sustin ei 675 euro + tva.
Imi poate spune cineva ,va rog, daca platesc si cei 1600 de euro si apelez ulterior la un avocat, pot recupera banii in Instanta?
As vrea sa ridic masina de acolo reparata, dupa care sa recuperez banii.
Mentionez ca am facut sesizare si la ANPC-ul din orasul in care este reprezentanta, dar nu au cerut expertiza tehnica, le-a impus celor din service doar sa nu-mi mai puna manopera la o noua reparatie
Multumesc

Alte discuții în legătură

Service auto autorizat rar refuza sa verifice/repare pe garantie Catalin_George Catalin_George In data de 15 iulie 2020 am schimbat kit ambreiaj + volanta la un service auto autorizat RAR din Bucuresti, cost aprox. 5000 lei. Imediat dupa preluarea ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Daniel Velicu Daniel Velicu [b]Zilele trecute sefa prietenei mele m-a rugat sa ma duc daca pot sa-i cumpar ceva din selgros cu masina ei pentru ca ea consumase alcool . Am acceptat si am ... (vezi toată discuția)
Service auto mi-a distrus masina ursulakee ursulakee Buna ziua, As dori sa stiu daca ma puteti ajuta intr-o problema. Inainte de Craciun am lasat masina, un Audi A6 la un service auto in Bucuresti ... (vezi toată discuția)