avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS-baza de calcul pt venituri din pensii +alte ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS-baza de calcul pt venituri din pensii +alte tiouri de venituri

Care este baza de calcul al CASS in cazul in care sunt pensionar dar am si venituri din investitii si venituri din chirii.

Precizez ca pensia este ea insasi mai mare de 22.800 lei/an.
Include baza de calcul si veniturile anuale din pensie sau baza de calcul pt plata CASS in acest caz este formata numai din veniturile suplimentare pensiei si anume din investitii si chirii?

Alte discuții în legătură

Cass pentru diverse venituri extrasalariale leinaddd leinaddd Am o mica afacere personala (SRL) fara salariati. In anul 2017 am incasat dividende aferente anului 2016. Pentru aceste venituri nu am platit CASS fiind, in ... (vezi toată discuția)
Pfa sub plafonul de 22.800 de lei shine_nail shine_nail Buna seara, Doresc sa imi incep activitatea de manichiurista acasa si sa imi deschid un PFA. M-am documentat si privind veniturile mele din primul an nu voi ... (vezi toată discuția)
Declaratia 212 - neclaritati impozite 2017 (cas pt dividende incasate in 2017) cristi_22 cristi_22 Buna ziua, Sunt salariat (8 ore, salar peste salar minim). Am si un PFA norma de venit. Norma de venit pt 2017 a fost injumatatita (adeverinta salariat) ... (vezi toată discuția)