avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce inseamna amanarea aplicarii pedepsei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce inseamna amanarea aplicarii pedepsei

Buna ! Daca am primit o amanare a pedepsei (dosarul fiind pe rutiera) , intrebarea mea este cand imi pot lua permisul inapoi ?
Cel mai recent răspuns: ContSters440914 , utilizator 12:16, 12 Ianuarie 2018
Daca e definitiva, mergeti sa il luati.
dar ce hartii imi trebuie ca sa ma duc sa-l iau ?
Hotararea legalizata cu mentiunea definitiva si dovada fara drept de conducere, sunati si la serviciul rutier sa va interesati.
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
si mai am o intrebare . Eu as putea iesii din tara ? avand in vedere ca trebuie sa ma prezint la Serviciul de Probatiune la datele stabilite de acestea .
si aceasta hotarare de unde pot sa o iau ?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Hotararea legalizata cu mentiunea definitiva si dovada fara drept de conducere.

Alte discuții în legătură

O scurta intrebare ! - alcool la volan annonimu annonimu Buna, nu am stat sa citesc forumul... nu am timp pt asta. ma scuzati. Se da urmatoarea speta... Am condus un autovehicul si am facut un accident rutier ... (vezi toată discuția)
Conducere permisul suspendat îmi pot lua permis-ul înapoi când ... H.Ionut H.Ionut Conducere permisul suspendat îmi pot lua permis-ul înapoi când merg la judecătore ? Complet: C2P Solutie: Amânarea aplicării pedepsei Solutie pe ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis / amanare pedeapsa OneQuestion OneQuestion Buna ziua, In urma cu 3 ani, ca urmare a faptului ca am condus sub influenta bauturilor alcoolice cu o alcoolemie de peste 0,8 g/l imbibatie alcoolica, mi ... (vezi toată discuția)