avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pentru cel de-al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pentru cel de-al doilea copil

buna seara. am o maree nelamurire, acum ma aflu in CCC cu primul copil ce are 1 an si 4 luni. acum am aflat ca sunt insarcinata. In mod normal concediul meu s-ar termina in septembrie 2018 si eu ar trebuie sa nasc in septembrie-octombrie 2018 bebe2. Cum se va face calculul? 85% din CCC1?
Daca cumva revin la munca de la 1 februarie cu PFA pt 5-6 luni se va imparti suma la 12 sau doar la lunile lucrate?
va multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere al doilea copil RoxanaAB RoxanaAB Buna seara, As fi bucuroasa daca m-ati putea lamuri intr-un aspect, cu atatea schimbari de legislatie nu mai stiu unde sa ma uit. Situatia este in felul ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie al doilea copil Patience Patience Buna ziua, In momentul de fata sunt in CCC, care se va termina in 6 februarie 2015. Sunt insarcinata cu al dopilea copil si al vrea sa stiu cum se va ... (vezi toată discuția)