avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis conducere,card tahograf
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis conducere,card tahograf

Bună ziua,întrebarea este;de ce trebuie să schimb cardul tahograf când am preschimbat permisul de conducere,precizez că,cardul tahograf are valabilitate până în anul 2022.Mi se pare o înșelătorie că trebuiesc să plătesc încă o dată taxele câteva sute de lei pentru a schimba un act valabil.Risc vreo sancțiune dacă nu schimb cardul tahograf și circul cu el așa,nu am găsit în lege dacă există sancțiunii in acest caz.Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Neconcordante serii permis cu card tahograf si atestat cosas43 cosas43 daca schimb prmisul de conducere trebuie neaparat schimbate si cardul tahograf/certificat de pregatire profesionala(atestat) deoarece nu mai corespunde seria ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto bubutu2 bubutu2 Buna seara!Ce taxe,va rog, trebuie sa platesc si ce documente trebuie sa depun pentru eliberarea unui permis auto cu noua adresa de locuit?.Posed inca ... (vezi toată discuția)
Preschimbarea permisului auto este obligatorie la schimbarea domiciliului in c.i.? roxanafodor roxanafodor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie preschimbarea auto si a cartii de identitate auto, in cazul schimbarii domiciliului in cartea de ... (vezi toată discuția)