avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligatie plata sanatate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligatie plata sanatate

Buna ziua
Din 2014 lucrez ca si ingrijitoare cu contract in Austria, si platesc toate asigurarile aferente, am formularul 106 depus in Romania
Totodata in Romania am un PFA ca si agent de asigurari din 2016. In 2017 veniturile obtinute au fost sub 22800 lei. Sunt obligata sa platesc contributia la sanatate aferenta acestor venituri daca platesc in Austria?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa şi contribuţiile sociale 2016 - articol avocatnet Laura Ciobeica Laura Ciobeica Persoanele fizice autorizate (PFA) trebuie sa plătească pentru veniturile pe care le realizează un impozit de 16%. În plus, această categorie de ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe dividende administratorfotoexpres administratorfotoexpres Sunt administratorul si asociatul unic al societatii infintata in 1994 cu contract de munca din februarie 2017,pana in februarie am platit in baza unui ... (vezi toată discuția)
Contributie sanatate pfa rabina rabina Buna ziua, Cum plateste PFA contributie la sanatate in 2018? Va rog sa imi dati detalii legate de suma, frecventa, modalitate etc. Multumesc, (vezi toată discuția)