avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate CASS sau cum exploateaza statul persoanele care nu au ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

CASS sau cum exploateaza statul persoanele care nu au nimic

Pana de curand daca cineva dorea asigurare medicala si nu avea nici un venit trebuia sa scoata din piatra seaca plata pe 6 luni plus o luna adica vreo 550 de lei iar apoi lunar 80 de lei.De anul acesta trebuie sa scoata 190 de lei pe luna.Ca si cum nu ar fi de ajuns suntem fortati sa semnam o declaratie angajament ca vom plati 12 luni consecutiv.Ce se intampla daca plec din tara,mor sau pur si simplu nu imi voi permite daca am semnat aceasta declaratie?
Ca o asociere asa nevinovata in caz in care nu stiati deja puscariasii au asigurare medicala gratuita iar noi astia fara venit trebuie sa platim o suma de 2.5 mai mare decat anul trecut.
Nu e Romania minunata?

Alte discuții în legătură

Asigurare medicala pentru persoane fara venit Eblis123 Eblis123 Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie pe cat de jenanta pe atat de nedreapta/imorala. Cred ca nu sunt singurul din Romania care se afla in situatia asta. Se ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala persoane fara venit Eblis123 Eblis123 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca s-a modificat ceva in legatura cu asigurarea de sanatate pentru persoanele fara venit? In ianuarie dupa cum stiti a ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica 2019 stela chelner stela chelner Buna ziua O persoana care a avut dividende distribuite in anul 2017, achitate in 2018(mai mult de 22800 lei), si care a declarat in anul 2018 in Declaratia ... (vezi toată discuția)