avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 600
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 600

Daca in anul 2017, am semnat contract de interpretare artistica prin intermediul unei Agentii de Casting( cu toate ca prestatia NU a fost artistica, era activitate de organizare) si am depasit valoarea totala de 22.800 pe an,
-> CE anume trebuie sa platesc anul acesta?? Banii care i-am primit au fost deja impozitati odata, adica sa retinut la anagajator impozit, CAS, sanatate(exp. din suma de 820 de lei-brut, am primit 675 lei)
Exp. la suma totala de 60.000 de lei castigati intr-un an(bani deja impozitati), cat ar trebuii sa platesc anul acesta?
-> Anul acesta cu siguranta nu voi mai avea acest gen de activitate( adica ctr de intrepretare), A fost un proiect izolat, cel la care am participat.
Suma datorata anul acesta conform noilor legi in vigore daca nu o am si voi fi in imposibilitatea de plata. ce se va intampla? Exista posibilitatea sa platesc pe luna? daca nu platesc ce se intampla?

-> Care este diferenta intre contractul de proprietate intelectuala si contractul cu drepturi de autor?
-> In cazul unui student care ar fi in aceeasi situatie, ce se intampla d.p.d.v. legal? Are anumite deduceri etc?
-> ce campuri trebuie completate in formularul 600?

Multumesc anticipat pentru raspusuri.

Alte discuții în legătură

Cass la arenda in 2018 Razomir Razomir Buna ziua, daca pentru 2017 am incasat venituri din arenda peste 22.800 lei pentru care s-a retinut la sursa CASS de 5.5% din venitul net (calculat prin ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza salariul unui presedinte? Alina Antonia Alina Antonia Un presedinte de bloc are contract de mandat cu suma de 480 lei. Oamenii platesc o suma de 3,43 lei pe apartament, in total, ei ofera 820 lei. Cum se ... (vezi toată discuția)
Artist plastic, cum declar veniturile si care e plafonul? busu.elena busu.elena Buna ziua, sunt artist plastic, dar am și un job in alt domeniu part time. Ca toti artistii plastici, incerc sa imi vand picturile pe situri/galerii ... (vezi toată discuția)